Skip to content
Проблемен комшия тормози Несебърлии над 10 години /СНИМКИ/

Проблемен комшия тормози Несебърлии над 10 години /СНИМКИ/

В продължение на над десет години комшии и жители на Несебър имат проблем с един единствен обитател на кооперация в град Несебър новата част ул. Еделвайс зад офиса на “СПИДИ” проблема до колкото ни разказаха за Шофьори/Несебър/ започва още през 2005 год.

Advertisements

Въпросният комшия на партерното жилище започва да събира и складира всевъзможни нужни и ненужни вещи . Започва да се носят непоносими миризми от сметището тогава и започва борбата с него ,но напълно безсилни жалба след жалба до всички институции на Община Несебър всичко това не дава резултат .След повече от десет години се е натрупала огромна маса боклуци ,които всъщност са неизползваеми от никой дори и от самият събирач на боклуци .

Само и единствено може да доведе до зараза или някой сериозен пожар споделят съседи на човека .Живеем в страх и мизерия заради един човек ,но от институциите казват ,че той е законен собственик и нищо не може да се направи по-въпроса . Срам ние да си поканим гости или роднини казват други ,сушим си дрехите вътре защото на терасата се носят ужасни миризми ,не се издържа вече .

Други споделят ,че човека е болен и трябва да му се окаже нужната за това помощ ,но мястото му не е тук със сигурност ,или ще чакаме да стане най-лошото ,една вечер да се събудим и всички тези боклуци да горят .

Надяваме се вече ,компетентните институции да се вземат в ръце и да решат проблема веднъж завинаги споделят съседи за Шофьори/Несебър/

Автор : Николай /Николаев/Хаджихристев