Skip to content
Зрелищен екшън се е разиграл в известна дискотека в Созопол в нощта на полицейския празник 4 юли /ВИДЕО/

Зрелищен екшън се е разиграл в известна дискотека в Созопол в нощта на полицейския празник 4 юли /ВИДЕО/

Автор: Флагман.бг

Advertisements

Екшънът се е разиграл в нощта на полицейския празник, докато служители на РУ-Созопол се веселели

Зрелищен екшън се е разиграл в известна дискотека в Созопол в нощта на полицейския празник 4 юли, научи Флагман.бг. Час по-късно в болница се озовали трима цивилни служители на РУ-Созопол, които били нападнати от крайните ултраси на футболния “Левски” – „София Запад“.

Радикалните привърженици, които създават проблеми на всеки стадион в България, са атакували полицейските служители заради безобиздна забележка, без да подозират, че тези клиенти са всъщност служители на реда. 

Флагман.бг получи ексклузивни кадри от мелете, в което се вижда как деветима мъже с черни тениски раздават юмруци и ритници, докато в обекта гърми попфолк музика.

Малко след 03 часа, когато футболните фенове обърнали солидно количество алкохол и започнали да безпокоят гостите,  няколко полицейски служители, които същата вечер отбелязвали националния празник на МВР, се опитали да ги усмирят и им направили забележка.

Свидетел на скандала твърди пред Флагман.бг, че не е имало проблеми между двете компании, словесни нападки или спречкване, дори не са се познавали, просто седели на съседни маса. Изведнъж един от утрасите се насочил към масата на полицаите и започнал да раздава крошета на всички.

Другите здрави мъже от „София Запад“ веднага скочили, когато видели, че нападнатите клиенти отвръщат на ударите. Така започнало масовото меле, което нанесло сериозни щети на оборудването на дискотеката. Пострадали са сериозно и нападнатите полицаи.

По информация на Флагман.бг, по случая е образувано досъдебно производство, стана ясно от Районна прокуратура – Бургас. Тече процедура по разпознаване на нападателите и тяхното издирване. Така наречените ултраси са група футболни симпатизанти, които често се забъркват в хулигански прояви. Те са агресивни и през последните дни се подвизават по морето.

Ето и друга зрелищна поява на агитката на “София Запад” в популярна дискотека в Слънчев бряг. Видеото е направено дни след инцидента в Созопол. Оставяме на нашите читатели да разпознаят дали става въпрос за едни и същи лица:

Автор: Флагман.бг

Видео: Флагман