Skip to content
Постъпка която рядко се среща /млад мъж призна вината си вместо приятеля си

Постъпка която рядко се среща /млад мъж призна вината си вместо приятеля си

След публикация на член в Фейсбук групата шофьори/Несебър/ В които става въпрос за кола която се движи с несъобразена скорост в квартал “Черно Море” който се намира в Несебър новата част ,вижте какво написа жената :

Advertisements

Как и къде да сигнализирам за този индивид, който кара като луд из “Черно Море”? Незабавно трябва да бъде спрян преди някой да пострада.

Още на другата вечер последва обяснение на ситуацията в която млад мъж се извинява за причиненото неудобство на жителите в квартала заради негов приятел, постъпката му предизвика много позитивни реакции във Фейсбук .Вижте какво каза :Христо Петров за шофьори /Несебър/

Добър вечер, пиша този пост във връзка с публикацията за жълтата калинка…

Днес разговарях с жената, която е написала поста и качила снимката, тя ме разбра, надявам се и вие да проявите разбиране… Бях дал колата на заем на едно момче, което ме помоли за нея, НО явно повече това момче няма да получи същата услуга от моя страна!

Искам да се ИЗВИНЯ искрено от мое име, също така и от негово име за поднесеното неспокойствие! Достатъчно разумен съм, за да знам как се кара в жилищна зона, аз също имам семейство и по-малка сестра и не си позволявам да натискам газта там, където не трябва! Моля Ви да приемете моите извинения и ОБЕЩАВАМ, че от днес нататък, колата ще се кара единствено и само от мен, с напълно съобразена скорост, безопасна за околните! Моля Ви за разбирателство! ?