Skip to content
Войната за паркомясто в Несебър да надереш колата а после извинителна бележка /СНИМКИ/

Войната за паркомясто в Несебър да надереш колата а после извинителна бележка /СНИМКИ/

Войната за паркоместа в Несебър и не само стана сериозна ,започнаха са вдигане на чистачки ,спадане на гуми и още безброй подобни изяви ,пред кооперации и жилищни площи, най-вече спора е за мястото което вие изстинало за буквално 5 мин ходене до магазина ,връщаш се и оп ,няма място започваш да въртиш като изогламен из квартала ,търсиш място оглеждаш се а точно пред същата ти спрял някой си от село ще си кажеш

Advertisements

.пу да е………..а от къде дойде бе ? Слизаш вадиш ключовете на твоята кола ,и минаваш зверската вратите на “селянина” връщаш се до колата и се сещаш ,че не си направил най-доброто нещо на света, връщаш вадиш лист и химикал и започваш да се обясняваш като ученичка ама от “общината” пишем го не чак толкова грамотно ,но все пак дипломатически .Вижте какво се случи всъщност .!

Жена във Фейсбук групата написа ,послание към човека първо надрал колата и жестоко после се извинил с бележка :

Бих искала да благодаря на колегата, който днес беше така добър да ми сложи бележка под чистачката да си преместя автомобила от “неговото” паркомясто, което дори не е обозначено с пътна маркировка от общината, след което умишлено ми е надрал двете леви врати на автомобила с ключ (пирон) – каквото е имал под ръка, и да му пожелая да е жив и здрав.

Пояснявам, че си позволих да паркирам непосредствено до моето платено паркомясто, което беше заето от друг автомобил в момента. Уважаеми колега, моето паркомясто е обозначено с пътна маркировка и е последно на паркинга. Това, че си сложил табела на несъществуващо в пътната карта на града паркомясто, не ти дава право умишлено да повреждаш чужда собственост. Слагам снимка на табелата ти, ти сам ще си я познаеш. Ако прочетеш този пост и имаш някакво чувство за доблест и морал, може да се свържеш с мен. Пояснявам, че се обръщам с неофициалната форма на Ти, защото като водач на МПС не заслужаваш уважение, а след днешната ти постъпка пък още по-малко. Дори инвалидният стикер на стъклото ми не те спря. Замисли се, ако ти беше на мое място, как щеше да постъпиш. Имам почерка ти, имам номера ти, малък град сме, лесно ще се намерим. Ама защо трябва да се занимаваме с глупости посред лято….