Skip to content

Бясна гонка завърши с двама ранени полицаи в Бургас /СНИМКИ/

Преследването приключи на кръговото кръстовище при входа на Средец, където беглецът с “Мерцедеса” самокатастрофира

Advertisements

Двама полицейски служители са приети в УМБАЛ-Бургас с различни наранявания след зрелищна гонка с бургаски шофьор на Мерцедес Е-класа, научи Флагман.бг от изключително достоверен източник.

Всичко е започнало около 20:00 часа тази вечер, когато бургаската Е-класа изфучала с бясна скорост покрай патрулен екип, намиращ се в района на „Пода”. Шофьорът не се подчинил на светлинните и звукови сигнали и започнало преследване.

Зад волана на Е-класата бил бургазлия, който е добре познат на органите на реда. Той натиснал газта до дупка, продължил по бул.”Захари Стоянов” в ж.к.”Меден рудник”, където по непотвърдена информация блъснал патрулен автомобил на Четвърто РУ Бургас. Сигурен, че ще избяга от ченгетата той се насочил към Върли бряг, а в това време на сирени го преследвали 4 полицейски коли.

Започнало яростно преследване и престрелка, при която със стоп патрон бил улучен униформен, най-вероятно от свой колега, научи наш репортер.

До кулминацията се стигнало, когато бургазлията не успял да вземе завоя при кръговото на входа на Средец и самокатастрофирал. По информация на Флагман.бг в РУ-Средец са задържани водачът на Мерцедеса и неговият спътник. 

Източник: Флагман.бг!
Снимки: Сверлозария КИДЕРОВА