Skip to content

45/50 минути от Слънчев бряг до Несебър

Усилен трафик по крайбрежието, изнервя туристите в Слънчев бряг

Advertisements

Разказа на госпожа Танева, която е избрала да почива в Слънчев бряг, разкрива проблемите с транспорта, пътищата и трафика в курорта и тази година. Ето какво ни разказа та:

Понеделник 25 юли сме разгара на сезона .; Така започва разказа си Ж.Танева от София .

„На 35 години съм и пътувам постоянно, но обичам страната си и тази година избрах Слънчев бряг тази за лятната си почивка. Курорта е страхотен, всичко е отличноо, цените са нормални спрямо нашите съседки, храната тази година всякаш е по-добра. Но, движението е ад! И ако нямате работа и не ви се налага да ползвате автомобила в Слънчев бряг, по-добре не си го причинявайте., разказва госпожа Танева и допълва:

„Тръхнах с децата си които са на 3 години едната ми дъщеря, а другата на 5. Искаха да ги заведа на “аквапарка ” в Несебър и така започна нашето приключение и неволя с транспорта в Несебър и Слънчев бряг.

Тръгнахме към 10 часа от края на Слънчев бряг, още с излизането ми от паркинга започнаха проблемите. Бях засеченана три пъти от автомобил, мотор и триколка! И не, не е смешно! Даже е трагиччно, защото след повече от 15 минути вече бяхме на “Кубан”, а децата питаха на всеки 3 минути “Пристигнахме ли” .

Успокоявах ги с „Още малко,още малко“. През това време звъннах на моя позната, която също беше тук, за да я попитам случайно дали по околовръстен път е по-спокойно, отговорът и беше “Ад” е не тръгвай …. Да, но не след цели 45 /50 минути близо час пристигнахме в “Аквапарка” Урааа!!! И в заключение: Хора, не тръгвайте с автомобила, си ако нямате спешна работа! Поздрави от морето! Ваша Ж.Тнева!