Skip to content

Малко куче и дете принудени да “танцуват” за пари в Слънчев бряг/ВИДЕО/

В социалните мрежи се появи снимка на която се вижда малко бяло куче ,тонколна и купичка поставена за пари ,а то е легнало на стара хавлия или халат. В поста се твърди че ,малко дете и животинче се използват с цел печалба .Като принудително се кара да танцува под определена музика пускана от неговият ” собственик” които в случая е непълнолетно момче от ромски произход .

Advertisements

Клипа е от миналото лято и се вижда на снимката от тази година ,че кученцето е пораснало,но е отново на “работа”!!!

.Познатата схема как измамници се възползват от добротата на хората и някой е решил да печели пари на Слънчев бряг от дете и беззащитно животинче !
Очевидци разказват как детето пуска музика предимно поп-фолк /чалга/ хваща животинчето и започва да го “мята”в ритъма на музиката като имитират танци . Жалка е картинката при 40 градусова температура в центъра на Слънчев бряг да видиш това . Ето част и от коментарите във фейсбук :

Здравейте! В Слънчев бряг пред заведение Chill cocktail beach bar ,,танцува” едно малко момченце, като това кученце лежи пред него… има ли някой, който да го иска, убедена съм, че кучето не е гледано по правилния начин!
Той миналата година измъчваше друго куче. Предполагам че е мъртво. Полиция знае къде живеят, в полето в една дупка до Форт Нокса. Идват всяка вечер с цялата рода. Малкия танцува, а родата около пейките наоколо седи.
Един мъж ме тормозеше на триколка, българин, че искам да взема кученце на момчето. Когато се опитах да го взема, от всички страни от пейките тръгна цялата рода – 5-6 човека и почняха да бягат,
Винаги са късно вечерта на алеята в Слънчев Бряг на различни места, обаче основно Гларус, Чайка Има сигнал до 112 миналата година от мен,,,,