Skip to content

Несебър отново се обедини в добра кауза “Заедно за Ванчето от Несебър”

Ванчето, както ние си я познаваме е Иванка Стоянова Грудева на 59 години от град Несебър със злокачествено заболяване, като последната диагноза е Инфилтрация от Муцинозен мистичен жлезистопапиларен карцином на яйчника . През 2010 година й е открито първото злокачествено образувание – Муцинозен аденокарцином.

Advertisements

Тогава претърпява операция, след това химиотерапия, като се възстановява и в продължение на 10 години няма никакви индикации да се появи, но през 2020 година отново е диагностицирана със злокачествено образувание – Аденокарцином на ректума.

Отново следва операция и химиотерапия, като състоянието й се стабилизира за около година и половина и отново я покосява Декември 2021 година.

Претърпява операция в МВР болницата, но започва да губи килограми, съответно няма как да започне отново химиотерапия, като се отказва друго лечение в България. За този момент предлагат лечение в Турската болница “Мемориал Шишли” в Истанбул като сумата необходима като начало е 10 000 лв, но това е сума само за детайлен физикален преглед, който ще определи възможното лечение, след това ще се определи и сумата необходима за пълното лечение на Ванчето. Очакват я да постъпи в клиниката на 15 август сутринта. Ванчето е един лъчезарен, добродушен, чистосърдечен човек, изпълнен с любов към всички, винаги е помагала на всеки без да търси отплата! Има прекрасно семейство, което има нужда от нея.

Нека бъдем съпричастни и помогнем! ???

Дарителската сметка е BG30RZBB91551015030521