Skip to content

Зверска катастрофа преди Кошарица има ранени /СНИМКИ/

Преди броени минути е станала тежка катастрофа в Слънчев бряг ,около 2:30 часа на 11.08.22г. Преди входа на село Кошарица .Тежката катастрофа е в следствие на отнемане на предимство ,водача на автомобил “мерцедес” идващ от към околовръстен път удря странично “нисана” на които водач по неговите думи е помислил ,че водача на “мерцедеса” му подава светлинен сигнал с цел пропускане ,и “нисана ” тръгва .

Advertisements

В следствие на тази маневра “мерцедеса” го удря странично ,колите са неузнаваеми ,щетите са огромни ,има четирима ранени ,всички са откарани в МБАЛ Бургас ,следва да бъдат взети проби за алкохол и наркотици на водачите на превозните средства. Очаквайте подробности !

В четвъртък около 02.30 часа в несебърската вилна зона “Чолакова чешма” пред комплекс “Арките”, поради отнето предимството настъпва пътен инцидент между лек автомобил “Мерцедес C 200 CDI“, с русенска регистрация, управляван от 25-годишен мъж от врачанското село Търнава и лек автомобил “Тойота Корола Версо”, с разградска регистрация, управляван от 20-годишен мъж от разградското село Мортагоново.

От катастрофата са пострадали леко двамата водачи и пътниците в лекия автомобил “Тойота Корола Версо” – пътуващата на задната седалка 20-годишна жена от Завет. Тя е получила фрактура на тазобедрената кост, настанена е за лечение в УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота. Пътуващият на предната дясна седалка 19-годишен младеж отсело  Мортагоново е получил охлузни рани. Той е прегледан и освободен за домашно лечение.

Автор :Шофьори/Несебър/

Снимки: Шофьори/Несебър/