Skip to content

Възрастен човек с 2 бастуна чисти фасовете от плажа /СНИМКА/

Снимка от Южното Черноморие буквално запали изключително оживена дискусия сред потребителите на Фейсбук,. Кадърът е направен в Царево. Жената, качила фотоса, е написала следното към него:

Advertisements

“На тези,които си изхвърлят фасовете и отпадъците на плажа, искам да покажа кой им ги почиства всяка сутрин! Човекът е на поне 80-годишен и се придвижва с два бастуна!”.

Това отприщи вълна от коментари. Ето една много малка част от тях:

– За съжаление инфлуенсърите със силиконови джуки и други са тези, които са модел на съвременното поколение. Най-страшното е, че никой не се престрашава да се конфронтира с хората, които го правят… И в училище, и вкъщи никой не обръща внимание на тези неща… Гьонсуратлии бол.

– Нека бъде здрав и благословен. Прекрасен Човек и учител.

– Много са такива,които пушат и си забиват фаса в пясъка .

– Направихме забележка на няколко човека, от които единият беше с маркови дрехи и той ни каза “Кои сте Вие, гледайте си работата”.

Децата ми живеят от 25 години в САЩ и много се възмущават, но и казвам: не правете забележки, ще скочат Байганьовците на бой.

– Това е най-прекрасният човек в Царево, който познавам. Беше ми учител по музика. Страхотен човек.Бъдете жив и здрав, г-н Евтимов.