Skip to content

“Шофьор” блъсна 72 годишен колоездач в Равда и не спря /СНИМКИ/

“Шофьор на бял автомобил събори 72-годишния ми баща от колелото и замина! Моля за съдействие!” – това сподели разтревожената дъщеря.
“Днес за пореден път се убедих, че на много хора са дадени книжки просто така. Аз не твърдя, че съм безгрешна, но когато минавам покрай велосипедист пазя стабилна дистанция с цел опазване на незащитените им тела, същото правя и когато покрай мен минава моторист, отдръпвам се и му правя път. Апелирам всички колеги шофьори, моля ви пазете велосипедистите и мотористите! Поста ми е по повод на това, че днес около 10-11 ч. По пътя Равда-Несебър невнимателен шофьор засурква баща ми, който е с колело и той пада и се наранява доста лошо. Съответно шофьора или е разбрал какво е направил и е продължил по пътя си без капка съвест, или не е разбрал че е го закачил със задницата на колата си. Моля ако има свидетели на случилото се, ако някой е минавал в този момент и може да ни даде информация да се свърже с мен!”

Advertisements


Всички искаме и се надяваме, ако ни се случи нещо лошо да попаднем на добри и състрадателни хора, които да ни помогнат, нали това е в основата на човешките взаимоотношения. Също е важно всяко виновно причинено действие да се наказва, за да не прераства в още по-голямо! Войната по пътищата не трябва да се толерира и поощрява! В района най вероятно има десетки камери, молим собствениците да съдействат!