Skip to content
През 2023 ще настъпи слънчева буря, наречена „слънчево цунами“

През 2023 ще настъпи слънчева буря, наречена „слънчево цунами“

Петричката пророчица Ванга вещае истински ад през 2023 година.

Advertisements

Според пророчествата й идната година ще е изпълнена с бедствия, които ще застигнат човечеството и ще нанесат пагубни последици.

Разбира се не е изключено да се разпали и голяма война (вероятно има предвид Трета световна война).

Предсказанията на Ванга за идната година са толкова страшни и мрачни, че вече всички се молят и таят надежда те да не се сбъднат.

Ето какво вещае тя за 2023 година:

Употреба на биооръжия върху хора
Голяма страна ще започне да изследва и тества биооръжия върху хора. Пророчицата твърди, че през 2023 лекарите ще проведат човешки експерименти, които ще причинят смъртта на стотици хиляди. Хората ще бъдат инжектирани с вируси, които ще им причинят различни болести.

Слънчева буря
През 2023 ще настъпи слънчева буря, наречена „слънчево цунами“, каквато светът не е виждал никога досега. Тази буря ще засегне сериозно магнитното поле на Земята, ще унищожи комуникационните сателити и ще има невъобразими ефекти върху хората.

Земята преминава в пето измерение 
Планетата ни ще премине в петото измерение и извънземни ще ни атакуват. По време на извънземната инвазия, Земята ще остане без електричество за три дни и три нощи, ще настъпи пълен мрак. Дори Луната и звездите няма да огряват небето.

Ядрена експлозия
Неочаквана авария в електроцентрала ще доведе до масивна експлозия. Токсичните облаци ще се разпрострат над части от Азия и най-вече над Китай и ще предизвикат множество здравословни проблеми по целия свят.

Човешкото размножаване ще стане изкуствен процес
Ванга предсказва, че до 2023 хората ще се раждат чрез изкуствен процес в лаборатории и само световните лидери ще решават какви хора да се раждат. Това ще се превърне в изцяло контролиран процес, а естественото раждане ще бъде забранено.