Skip to content
Мрежата се запали, В Несебър  дали е законно да се хранят бездомните животни ? или да ги оставим да умрат ?

Мрежата се запали, В Несебър дали е законно да се хранят бездомните животни ? или да ги оставим да умрат ?

След въпрос в социалните мрежи на млад мъж .Дали е законно да се изхранват бездомните животни на територията на град Несебър ,мрежата буквално се запали . Вижте и поста :

Advertisements

Здравейте,

някой може ли да ми каже дали храненето на улични котки е законно и,ако не е къде може да се подаде сигнал защото една жена всеки ден храни цяло стадо котки които пикаят на всякъде,колата вътре незнайно как ми мирише на котешка пикня и вече не се издържа това.Вади от колата си кутии и има цял чувал с храна вътре с които всеки ден по 2-3 пъти храни уличните котки и това продължава с месеци,но просто ми писна вече.Като иска да им помага да ги закара в приют или да си ги вземе в къщи!

: Чел съм доста глупави неща откакто имам фейсбук ама ти приятелю биеш капака на глупостта!!!!!!!!!!!

:Ей заради такова мислене и т

акива действия като твоите ние българите сме най ама най пропадналия и западнал народ у светЪ!!!

:В Екологията в Белият блок се пуска жалба но трябва да водите и свидетел да се подпише. Също така ако знаете имената и адреса на жената и къде точно храни котките ще е добре да го напишете и направете снимки, че ги храни на улицата. Абсолютно е забранено да се хранят бездомни котки и кучета и глобата може да е до 1000 лв. А на всички онези отгоре, които са писали, че човека бил луд ги съветвам да си вземат по 10 котета в къщи и така няма да има бездомни по улиците. Законите и разпоредбите трябва да се спазват иначе после пак държавата ни е виновна, че не вземала мерки и не вършели институциите нищо.

:много Ви благодаря за отговора!

 Искъм да попитам,след когато сте наясно със всичко. Имали закон и глоби ,на тези който си изхвърлят животните и обиват.Толкова ли е грешно да нахрани едно живот и ли да се погрижиш, Защо общините не се грижат за тях и закони създават за грижа на животните,след когато нахраниш една душа която тя нинай малко е виновна като нас че сме се родили в този живот.Кое по грешно.

:Да законно е.Погледнете Турция те имат къщички пребират ги в магазини и в заведения,А ние все ни пречи нещо.Да законно е и закона е Да си Човек и да имаш човищената и любовта към живо същество,не зависимо какво е това.