Skip to content
„С Рачков всичко е възможно“ слиза от ефира

„С Рачков всичко е възможно“ слиза от ефира

В Нова телевизия дълго смятаха, че „С Рачков всичко е възможно“, ще „убият конкуренцията“, само защото водещ е любимият комик на българите. Оказва се обаче, че са грешили. Новото шоу на бургазлията се оказа пълен провал. През следващия тв сезон комедийното предаване най-вероятно вече няма де излъчва.

Advertisements

Вярно, че „Дъ шоуто“ на Любо Нейков, което бе пуснато от бТВ преди няколко месеца, а после тихомълком потъна в небитието, беше достатъчно бездарно, за да може да се конкурира с предаването на талантливия Митко. Но в него поне имаше някакви опити за творчески търсения, докато в Нова всичко е по лиценз.

Не е ясно колко е платено за правата на френския формат, но е сигурно, че парите са отишли на вятъра, пише Уикенд. В същото време обаче предаването на комика, макар и с по-слаба гледаемост от тази, с която е свикнал, се радва на малко по-висок рейтинг в сравнение с конкуренцията от бТВ – „Фермата“ в събота. Риалитито на Иван и Андрей е в криза от миналата година и засега усилията да го изправят на крака удря на камък.

В бТВ обаче са взели решение да направят пауза в производството на нови сезони на аграрното шоу. Актуалният сезон за момента ще бъде последен. Догодина на неговото място през пролетта ще излъчват „Мастършеф“ и „Ергенът“, а през есента – с нови епизоди на „Сървайвър“.

При такава конкуренция се очертава фатално потъване на рейтинга на Рачко, ако остане в предаването, което в момента води. От Нова тв не искат да се лишават от услугите на своята най-голяма звезда, но смятат да му търсят друга работа.