Skip to content
Несебър отново се прочу с красивите си жени. Мисис България от Несебър /СНИМКИ/

Несебър отново се прочу с красивите си жени. Мисис България от Несебър /СНИМКИ/

На 28.10.2022г., в столичната бална зала Монтесито се проведе 24-то издание на националния конкурс за омъжени жени „Мисис България 2022“. Повече от 300 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 13 финалистки, които се бориха за титлите

Advertisements

„Мисис България Universe”, „Мисис Бългaрия Europe”, „Мисис България World” и „Мисис България International”. Церемонията се проведе в изключително пищна обстановка като победителка в категорията Мисис България World стана Ива Недялкова на 26 години, която има богат опит в конкурсите за красота, тъй като е носителка на титлата и от друг национален конкурс за красота, а именно Lady Bulgaria, провел се през 2018 година..

По образование e юрист,но работи като мениджър в най-голямата лайфстайл верига у нас. Интересен факт е, че има страст и влечение към криптовалутите, а съпругът и е морски гларус от Несебър, Явор Недялков, занимаващ се с фасилити мениджмънт и също с интереси в инвестирането в криптовалути. Противно на очакванията, че връзката им е започнала по класическия сценарии със запознанство на морето, при тях това се случва в София преди 6 години и половина, покрай общата им страст, а именно фитнеса. От тогава са неразделни, като от 3 години и половина са законно свързани в брак и имат син на 3 години. Победителката ще представя страната ни на международния конкурс Мисис Свят. Нека и пожелаем успех.