Skip to content
Оксана – Миссис Вселена живее в Свети Влас /СНИМКИ/

Оксана – Миссис Вселена живее в Свети Влас /СНИМКИ/

Оксана Желяпова Миссис Вселена Mrs.Universe Завършила с отличие висшо образование по специалност Юрист Международно и Криминално право .

Advertisements

Има две малки принцеси на 8 и 10 години Малена и Ивана със които се гордее )Кауза – да се сплотяват Бесарабски българи да се създаде благотворителние фонд за деца които искат да учат , да живеят на родна зема “ Аз съм осмо поколение от тези българи, които са тръгнали в началото на 19 век с голяма мъка от родината си.За тези 200 години, далеч от историческата родина, те останаха същите като и предците им – говорещи български, и православни.Бесарабски българи искат да има силата на традицията и духа и проявляват гордостта за това,което са направили нашите деди.

Ние сме потомци на хора, които далеч от родните Балкани, изградиха бащиното огнище. Желаем всички да обичат българското с цялото си сърце и да споделяте любовта си с децата.” Пазете традиции … пазете вспомени … пазете ген който заложен с голям труд..В момента Оксана живее в Свети Влас и тренира по улиците на Несебър и Слънчев бряг ,тя е уверена и упорита ,заявява ,че няма да пусне короната да излезе от България ,ако трябва ще се бори с нокти и зъби да остане в България .

Това каза пред “Шофьори Несебър” Оксана Желяпова Миссис Вселена Mrs.Universe