Skip to content
Жена е нападната от три “Добермана” в Несебър на “Южен Плаж” рано сутринта /СНИМКИ/

Жена е нападната от три “Добермана” в Несебър на “Южен Плаж” рано сутринта /СНИМКИ/

Вчера сутринта на 09.11.22г. В района на “Южен Плаж” Град Несебър в близост до “Белия Бар” Е нападната жена която си е разхождала кучето по-плажната ивица ,жената е нападната от три големи кучета ,по нейните думи са били “Добермани” и са били пуснати от черен джип /Сув/ които е спрял на плажа .

Advertisements

Кучетата са се нахвърлили върху нея и нейният домашен любимец ,който се е опитвал да защити стопанката си ,но е бил безсилен срещу трите огромни кучета . В същото време “стопанката” на кучетата дори не се е опитала да ги извика ,а е пушила цигара безучастно . Това разказва Марина която е нападната жена . Започнала е да крещи за помощ защото не е виждала какво да направи повече за да се отърве от озлобените кучета .

Нейното куче “Лабрадор” Дика е с разкъсани сухожилия на крака а Марина е с разкъсвания по лицето и голям отток на едното око .Марина моли ако някой е видял джипа или знае на кой са тези кучета да сигнализира в полицията . Марина е рускиня и живее и работи в Несебър от много години ,хората я познават и уважават ,спокойна и тиха жена е .