Skip to content
Елхата в Несебър изумителна!  Нищо общо с предходната 2021 г.

Елхата в Несебър изумителна! Нищо общо с предходната 2021 г.

Нищо общо няма коледната украсата на морската перла Несебър от предходната минала година ,коментираха жители на града . Направо се изумени и много щастливи ,ето това вече е украса която създава настроение у всички нас и най-вече при малките деца .Гледат я снимат се пред нея по-цял ден .Личи си, че е аранжирал някой които наистина има вкус ,и не е направена просто да се отбие номера. Споделят доволни граждани .Миналата година беше доста “нескопосана” и ни се подиграваха цялата страна в интернет пространството ,но сега .! Наистина украсата е много хубава ,.

Advertisements

Доброволци от Несебър реагираха веднага , замазаха гафа с изгорелите лампи на новогодишната украса. Снимки с наполовина светещата елха обиколиха социалните мрежи и на чужденците, които имат имоти по морето и са останали изненадани и шокирани от аварията в коледната украса на Несебър.


„Добрият дух и чудесата стават особено по Коледа“, пишат до редакцията ни очевидци.

Изобретателните несебърлии са измислили иновативен начин да скрият дефекта и да го превърнат в ефект. И красотата и спокойствието отново изпълват древния град.