Skip to content
Дневен хороскоп – сряда – 14 декември 2022

Дневен хороскоп – сряда – 14 декември 2022

Овен – Подредете приоритетите си и вземете решение за методите за постигането им. Колкото по-бързо направите това, толкова по-добре. Днес внимавайте: илюзиите могат да бъдат много опасни. Преценявайте реалното състояние на нещата и не бъдете твърде лековерни.

Advertisements

Телец – Превключете предавките и се концентрирайте върху това, което ви кара да се чувствате в безопасност и сигурно. Самопочтеността е от съществено значение днес. Не можете да контролирате действията на другите, но можете да поработите върху самоконтрола си.

Близнаци– Ограничете контактуването с много хора днес. Не е изключено да станете жертва на „енергийни вампири“. Това може да бъде и ваш близък, който дори не осъзнава какво се случва. Мърморенето и критиките, споровете са идеален начин да ви  „поизточат” малко енергия.

Рак – Днес действията ви ще са подчинени на емоциите, а не толкова на здравият разум. Бъдете предпазливи! Това може да доведе до грешни ходове. Постарайте се да подобрите отношенията в семейството. Ако сте скарани, сега е време да заровите томахавката и да изпушите лулата на мира.

Лъв – В днешният ден ще бъдете повече склонни да отивате към емоционални крайности. Ще сте доста ентусиазирани като цяло и готови да посрещнете всякакви предизвикателства. Но карайте по-полека. Въпреки да не го усещате, мисълта ви днес може да е малко объркана.

Дева – Понякога нещата са относителни. Избягвайте максимата „всичко или нищо“ и различните предизвикателства, които могат да ви навредят. Забавете забързаният ритъм и се отпуснете. Гледайте по-реалистично на възможностите си, макар че днес това е доста трудно.

Везни – Ще сте склонни да давате критична оценка за всичко, което виждате и се случва. Заблудите с неизвестен произход могат да разклатят дори самочувствието ви. Днес е ден, в който ще ви е трудно да вземете решение без подкрепа. Да отложите е по-добре.

Скорпион – Днешната планетна енергия сама по себе си е достатъчна, за да предизвика разногласия между вас и партньора ви, ако не внимавате какво казвате. Направете всичко възможно да се отпуснете и да се опитайте да видите по-светлата страна на нещата.

Стрелец – Чувствате се уморени от темпото, с което се движите и което ви притиска. Ден, прекаран с близки хора и потапяйки се в спокойна атмосфера е нещото, което би ви укрепило. Настроението ви ще се подобри от срещата с някого.

Козирог – Сряда може да се окаже много натоварен за вас ден. Вашето мнение има значение за мнозина – приятели и колеги ще се обръщат за съвет към вас. На вашите плещи ще се стовари да решавате проблеми на другите и да коригирате грешките им.

Водолей – Трябва да сте отворени за нови идеи, които ще ви гарантират по-добри резултати. Срещата с някого ще ви подейства стимулиращо. Вероятно сте пренебрегнали нечии чувства и сега гласът на съвестта ви подсеща да кажете няколко мили думи на извинение.

Риби – В днешният ден останете отворени за нови възможности, но бъдете предпазливи. С новите запознанства трябва да сте по-предпазливи, не бива да вярвате на примамливи обещания, особено що се отнася до неща, които са важни за вас.