Skip to content
Внимавайте ! къде паркирате защото хвърчат яйца и падат чистачки /СНИМКИ/

Внимавайте ! къде паркирате защото хвърчат яйца и падат чистачки /СНИМКИ/

Не си попляват варненци.

Advertisements

Виолета Андреева с малко думи каза що за стока са комшиите й във варненския квартал “Владиславово”. Жената сподели снимки в социалната мрежа Фейсбук, на които виждаме в какво състояние е автомобилът й – по него са хвърляни яйца. Андреева твърди още, че комшиите й не само с яйца замерят колата й, но и с домати. А също така те й вдигали чистачките.

“Искам да видите комшиите от бл. 404 вх. 11 колко им е възпитанието, да вдигат чистачките, да хвърлят яйца и домати!!!”, написа Виолета.

Не става ясно защо комшиите на Виолета са замеряли колата й. “Първо покажи къде е спряна колата”, написа Тенко Ненчев в коментарите, а Виолета отговаря: “Пред съседния вход, без да преча”.

Красимир пък отбелязва, че вероятно комшиите на Виолета са богаташи, щом си позволяват да хвърлят яйца и домати, като се има предвид какви са цените им.

Дени Методиев, който живее в блок 404 е категоричен, че това не е дело на хората, които живеят там. Той споделя, че от три години живее във въпросния блок и не е имало подобни проблеми.

“Видях къде е била колата. Не е имало проблем с паркирането на това място. Сутринта като излизах за работа само бяха вдигнати чистачките. Явно някой после се е развихрил”, написа той в коментарите.

“Търсете личен мотив. Пред мястото, където бяхте паркирала имаше разхвърляни малки пирончета. Това няма да го направи човек от входа, защото много хора паркират там или спират за малко да товарят/разтоварват багаж”, допълва още Методиев.

Мирослав Костов предложи на комшиите от блок 404 да дарят яйцата и доматите на нуждаещите се, вместо да замерят с тях колите.

“Аз предлагам на комшиите от блок 404 вход 11 другият път вместо да хвърлят яйца и домати по колите, да ги дарите на червения кръст. Поне ще се нахрани някой човек в нужда. Това с чистачките смятам, че е достатъчно, макар и “просташко” ! Бъдете здрави и малко по-добри! Весели празници на всички”, написа Костов.