Skip to content
Румънец блъсна българска “патрулка” писаха му акт и го пуснаха по-живо по-здраво /ВИДЕО/

Румънец блъсна българска “патрулка” писаха му акт и го пуснаха по-живо по-здраво /ВИДЕО/

Български шофьори са шокирани от минамалната сакнция, с която се размина румънският тираджия, блъскал умишлено патрулка.

Advertisements

Както е известно, вчера сутринта на “Дунав мост”, 29-годишният водач на тир се е намирал на опашката на изчакващите да преминат пункта товарни МПС. Въпреки че придвижването през пункта било временно преустановено, водачът решил да потегли демонстративно, като предприел преминаване в лява лента, форсирал двигателя и се придвижил напред, където блъснал полицейски автомобил с намиращите се в него служители, за да му препречат пътя да тръгне.

Той изблъскал патрулка с няколко метра. Впоследствие е задържан и му е наложена глоба от 400 лева за извършена непристойна проява към органите на реда.

В социалните мрежи широко се дискутира, че ако български тираджии извърши същото най-малко ще бъде задържан в ареста и ще е нужен адвокат му нужен адвокат.

Ако блъснем патрулка в Румъния, дали ще се разминем само с глоба.Много ме съмнява.Със сигурност ще ни трябва адвокат. Тука си правят квото искат щото няма ефективни наказания.“, пише Н. Стойкова.

В Румъния на авер му взеха книжката за 3 месеца и 1000 лева глоба за непускане на пешеходец на пътека, а тук блъскаш патрулен автомобил и 400 лв глоба. Ни полиция, ни съдилища…нищо не става от тази държава. Пълна дегенерация и провал във всички аспекти“, добавя Явор Загорски.

“Да започнем и ние да блъскаме патрулки за 400лв.На дали някъде другаде ще бъдат толкова толеранти към такива хулигани.”, отчита Цветан Цоков.

Междувремнно наш тираджия пък бе заснет директно да пита полицаите защо не се спират и глобяват чуждестранните водачи, а само българските.