Skip to content
Какво ще донесе на всяка зодия новолунието на 23 декември

Какво ще донесе на всяка зодия новолунието на 23 декември

На 23 декември е последното новолуние за 2022 г. , което ще премине в знака Козирог. Въпреки факта, че като цяло такива събития винаги са положителни, защото новолунието е време на нови възможности, това понякога не е така. Ето какво да очакват всички зодии от това астрологични събитие.

Advertisements

Овните ще се потопят в депресия поради комуникация с родител или факта, че са далече от дома си. 

Телецът е изправен пред проблеми с околните, както и притеснения относно възможностите за взаимодействие с партньор и други хора. Близнаци Близнаците ще се сблъскат с претенции и недоволство от страна на други хора. Те ще се почувстват уморени от общуването, въпреки че са комуникативни личности. Рак Раците ще се опитват да намерят различни решения на своите проблеми и тревоги, но няма да имат сили за това.

Лъвът ще разреши проблеми, свързани с недвижимите имоти и собствеността като цяло, както и с децата. Дева Фокусът на вниманието и основният разход на морални ресурси за Девата ще бъдат свързани с дома и работата. Везни

Везните трябва да мислят за бъдещето, своите печалби и начини за получаване на това, което им е необходимо.

Скорпион Скорпионите ги очаква личен срив, който ще доведе до търсене на отговор на въпроса „Кой съм аз?“ Стрелец Стрелците може да имат желание да израснат духовно или да научат нещо ново чрез изучаване на процесите във Вселената. Козирог

Козирозите ще се сблъскат със ситуация, в която това, което са спечелили или получили, ще трябва да го поделят с някого или да забравят за него.

Водолей Водолеите ги очакват въпроси, свързани с работата. Те ще трябва да се справят с всичко сами. Риби Рибите ще уреждат въпроси, свързани с родители, учители и наставници. Очаква ги организацията на тези процеси и всичко свързано с тях.