Skip to content
Намериха труп до дерайлиралия влак в Пирот СНИМКА 18+

Намериха труп до дерайлиралия влак в Пирот СНИМКА 18+

Труп на мъж е открит в непосредствена близост до мястото, където снощи е изтекъл амоняк от вагоните на дерайлиралия влак край Пирот.

Advertisements

Тялото е открито рано тази сутрин от Ненад Паунович, собственик и журналист на местния портал Pirot Plus, който успява да стигне до мястото на инцидента. Както пише, той веднага е уведомил Спешна помощ и Приемно отделение и се е опитал да се свърже с други компетентни служби.

Той е намерил тялото случайно, приближавайки мястото на инцидента, като целта му е била да заснеме вагоните, които все още стоят на жп линията, по която движението е спряно до второ нареждане, предава blic.rs. 

“Момчета, тук има мъртвец!”, казва Паунович се, докато върви и записва: “Хора, никой не е виждал този човек. Възможно ли е това!”.  Тялото е открито на около 70 метра от влака, превозващ цистерни с амоняк, четири от които са се обърнали.

Засега не е известно дали смъртта на този мъж е свързана с катастрофата от снощи, нито каква е точната причина за смъртта му.

От полицията в Пирот потвърдиха за Танюг, че тялото на мъж на средна възраст е намерено днес в Пирот близо до мястото, където в неделя стана екокатастрофата на ж.п.  линията. Тече разследване за установяване на обстоятелствата, при които е починал мъжът. 

Снощи е загинал седемдесет и четири годишен мъж, управлявал колата си от посоката на катастрофата към Пирот.

Изгубил контрол над автомобила и се преобърнал в канавка.

По-рано бе съобщено, че причината за смъртта му не е категорично изяснена. Според местни медии той е бил сърдечно болен и може просто да е пристигнал от мястото, където всъщност са били натровени другите хора.

От Многопрофилната болница, предстои аутопсия, която ще установи причините за този инцидент, като се има предвид, че не може да се каже с пълна сигурност, че причината е излагане на амоняк.

Очаквайте подробности!

Източник:GlasNews