Skip to content
ДВОЙНИЯТ УБИЕЦ ГЕОРГИ СЕМЕРДЖИЕВ ПИРУВА В ЗАТВОРА НАВРЪХ КОЛЕДА /СНИМКА/

ДВОЙНИЯТ УБИЕЦ ГЕОРГИ СЕМЕРДЖИЕВ ПИРУВА В ЗАТВОРА НАВРЪХ КОЛЕДА /СНИМКА/

Няма как да не помните дрогирания бивш футболист Георги Семерджиев , който се вряза с колата си в спирка на бул“.Черни връх“ и уби две млади жени. В момента Семерджиев изчаква окончателна присъда в Централния софийски затвор , където посрещна Коледа заедно със съкилийниците си.

Advertisements

Семерджиев е в килия 11 отряд заедно с двама престъпници от ромски произход.

Прякорите им са Киро Черния и Жоро Маймуната. Тримата са отпразнували по-богата Коледа от някои семейства навън, което е върхът на наглостта.

На трапезата на затворниците има питка, бисквити, плодове, енергийни напитки и какво ли още не. Неща, които не всяко семейство в наши дни може да си позволи, но изверг като Георги Семерджиев ги получава наготово от държавата. Дори са си направили елха от хартия.

Върхът на безочието е, че двойният убиец разполага и с телефон зад решетките. Той сам си е направил снимките, за да покаже, че е над закона и не му пука, че е убил двама души. Този човек затри два живота и почерни две семейства.

Тази година за първи път майките на жертвите не успяха да седнат на коледната трапеза с дъщерите си. Семерджиев им го отне, а с цялата си наглост сега празнува Коледа.

Пълният с грехове Георги Семерджиев празнува Рождество Христово. Нелепа и абсурдна ситуация, която показва, че на всичкото отгоре този човек няма никаква съвест. Той не съжалява за убийствата и се крие зад това, че уж не ги помни.Вместо да му осигурят строг режим и истински ад в затвора, той изглежда като на почивка там. Това е истинско кощунство спрямо паметта на двете момичета, които този изрод заличи от света.