Skip to content
Арестуваха беглеца от Бургас, намерили патрони и нож в колата

Арестуваха беглеца от Бургас, намерили патрони и нож в колата

Преди минути е задържан беглеца, който подлуди полицията в Бургас снощи. Арестуваният мъж е Иван Чонтов – Чонито. Той е закопчан в района на комплекс “Грийн лайф”.

Advertisements

Припомняме, че около 19.59 часа снощи е получено съобщение за инцидент, при който млад мъж с неадекватно поведение се опитвал да издърпа мобилен телефон от момиче в района на пешеходната пътека на бургаските улици “Христо Ботев” и “Македония”. Междувременно е получен нов сигнал за неправилно паркиран върху пешеходната пътека на двете улици тъмен джип в посока ж.п. гара – Бургас, пречещ на движението и създаващ предпоставки за пътно произшествие. Към кръстовището се отправили два полицейски патрула. Забелязвайки ги, неадекватният мъж се качил в джипа и с висока скорост, неподчинявайки се на полицейските разпореждания, потеглил по бул. “Христо Ботев” в посока ж.п. гара – Бургас. С десен завой джипа преминал през бул. “Иван Вазов”, ул. “Спортна”, бул. “Тодор Александров” и местността “Пода” в посока Созопол, блъскайки по пътя си общо пет автомобила и автобус от градския транспорт. От инцидента няма пострадали граждани, предава Флагман.бг.

Стигайки до пътен възел Созопол, джипът “Гранд Чероки” преминал през лентата с шипове, поставена от полицейски екип и със спукани гуми продължил да се движи в посока с. Равадиново. Там спрял, блъскайки си в паркиран на ул. “Стара планина” лек автомобил, със старозагорска регистрация. Неадекватният мъж избягал от купето на автомобила и в момента се издирва от полицейските служители.

При огледа на катастрофиралия автомобил са намерени боеприпаси, които по първоначални данни са патрони за газов пистолет. Шофьорът е носил и нож, стана ясно още.

Очаквайте подробности!

Издирването му продължи повече от 12 часа.