Skip to content
Патрулка блъска “ауди” след наркосделка /ВИДЕО/

Патрулка блъска “ауди” след наркосделка /ВИДЕО/

Шефът на полицията в Бяла Слатина Деян Николовски използва нетрадиционен метод, за да спре лек автомобил с млад шофьор след получена информация за наркосделка в ромската махала.

Advertisements

В късния следобед в петък полицейският шеф блъснал с патрулния автомобил колата на 20-годишния водач, а ударът е заснет от охранителна камера в близост до кръстовището на улиците “Родопи” и “Бачо Киро” в ромската махала на Бяла Слатина.

От кадрите се вижда как след сблъсъка лекият автомобил “Ауди” се удря в табло на електроразпределителното дружество, а от патрулката излизат униформени. 

По неофициална информация, 20-годишният шофьор на аудито се връщал от дома на местен криминално проявен жител, който многократно е хващан да продава наркотици. При претърсване на принудително спрения автомобил, под една от седалките е открита дрога, информира bulnews.bg.

В днешния бюлетин на Областната дирекция на МВР във Враца липсва информация за конкретния случай, но е отбелязано, че през уикенда на територията на Районното полицейско управление в Бяла Слатина е проведена специализирана операция с превантивна цел. Извършени са проверки на търговски обекти, лица и моторни превозни средства.