Skip to content
Изчезнало момиче беше открито убито във Варна в канафка

Изчезнало момиче беше открито убито във Варна в канафка

Изчезнало момиче беше открито убито във Варна преди часове, предаде NOVA. 21-годишната жена е била обявена за издирване на 1-ви януари, след като излязла от дома си и повече не се появила.

Полицаите установили, че тя е била убита. Бързо стигнали до приятеля ѝ, който е арестуван днес. Притиснат, той е посочил и къде е скрил тялото – в шахта. В момента тече оглед на мястото.

Advertisements

Окръжната прокуратура във Варна привлече към наказателна отговорност и задържа за 72 часа 39-годишен мъж. Той е задържан за умишленото убийство на млада жена.

Убийството е извършено в началото на месец януари 2023 година. Жертва на тежкото престъпление е млада жена, с която обвиняемият имал връзка. Тя е била издирвана от органите на МВР по сигнал на майка й за това, че е в неизвестност от 1 януари 2023 година.

Днес при извършено претърсване, във връзка с издирване на обявената за безследно изчезнала варненка, е открита мъртва. Тялото ѝ било намерено във вилен имот край Варна, обитаван от 39-годишен мъж, с когото жертвата е поддържала интимни отношения. Събрани са доказателства за съпричастността на варненеца към извършеното престъпление. Същият е задържан за срок до 24 часа.Провеждани са множество оперативно- издирвателни мероприятия за установяване местонахождението ѝ и са събрани достатъчно данни, че изчезналата е станала жертва на престъпление. Образувано е досъдебно производство и е извършено претърсване в имота, обитаван от извършителя. В същия служителите на реда са открили жертвата в добре замаскирана стара септична яма.