Skip to content
Шофьор паркирал безобразно  намери колата без гуми /СНИМКИ/

Шофьор паркирал безобразно намери колата без гуми /СНИМКИ/

Неприятности очакват шофьор, паркирал колата си на паркинг в Ямбол. Автомобилът се е озовал без четири гуми, като е подрян с няколко камъка. За случката сигнализира мъж във Facebook.

Advertisements

“И от двете страни е така”, отбелязва Ивелин Д. Граждани подозират, че колата е станала обект на кражба. Те отчитат и “професионализма” на евентуалните апаши, които са задигнали гумите на публично място и дори са подпрели жертвата.Хората обаче са притеснени, че подобно деяние може да бъде извършено в централните части на Ямбол. Не липсват и ямболии, които считат, че причината за необичайната гледка може да е друга – любовна свада, неправилно паркиране или собственикът сам да е свалил колелата.

“Това говори много зле за града ни, как в центъра на града ще се случват такива неща и там е пълно с таксита”, пише Атанас Л.

“Може и собственика да ги е свалил”, предполага Мартин К.

Не липсват и граждани, които си вадят песимичстични изводи за състоянието на страната и икономиката от случката. Като дори предричат още по-мрачен сценарий.

“Тепърва се започва, гуми, джанти, акумулатори, катализатори… Гладът е по-силен от тока,” пише Снежана П.

Подобни кражби далеч не са български прецедент. Преди месеци млада англичанка, оставила автомобила си пред концертна зала в Бирмингам, се натъкна на шокираща гледка.

Тя се върнала при колата след едва два часа, но я заварила буквално “разкостена”. Липсвал двигателя, цялата предница и фаровете. Поне застрахователната ѝ компания признала и изплатила щетите.