Skip to content
Предсказанията на Ванга за 2023г. Стряскащи

Предсказанията на Ванга за 2023г. Стряскащи

Ванга прави няколко смущаващи прогнози, които ще се случат около 2023 г. Те са свързани както с катастрофални природни катаклизми, които ще засегнат цялата планета, така и със самоунищожителната човешка намеса в божиите дела вследствие на научния прогрес. 

Advertisements

Рязка промяна на орбитата на Земята

Доказано е, че орбитата на Земята около слънцето се променя постепенно и изключително бавно в продължение на десетки хиляди години. Една по-рязка промяна обаче би довела до гибелни последици за цялото човечество. Само едно леко изместване на орбитата на Земята, скъсяващо разстоянието от нея до Слънцето, ще отприщи жестоко глобално затопляне на планетата. И обратно – отдалечаването би ни запратило в ледников период.

Мощна слънчева буря

Според виденията на Ванга около 2023 г. ще се отприщи мощна слънчева буря, на каквато човечеството никога преди това не е ставало свидетел. Слънчевата буря е явление, което се случва поради активността на слънцето. Слънцето и неговата активност пречат на земното магнитно поле,. По думите на Ванга ще дойде ден, в който слънцето ще повлияе пагубно върху живота на Земята. Тълкуватели на пророчеството смятат, че Ванга говори за предстоящо слънчево цунами. Това е рядко срещано явление, при което мощна плазмена вълна преминава през слънцето и в околния космически климат. Това може да бъде опустошително за Земята, причинявайки спиране на тока и технологични повреди.

Биологични оръжия

В едно от пророчествата си Ванга казва, че “голяма държава” ще прави експерименти с биологични оръжия върху хора, което ще доведе до стотици хиляди жертви. Произвеждането и използването на биологично оръжие е забранено от Конвенцията за биологичните оръжия на ООН.Въпреки това съществува безпокойството, че някои страни по света продължават тайни експерименти в тази насока,  пише woman.bg.

Ядрена експлозия

Ванга пророкува и за страшна екплозия в атомна електроцентрала през 2023 г. Това звучи изключително тревожно, имайки предвид, че Запорожката атомна електроцентрала в Украйна е въвлечена във войната с Русия, докато Путин заплашва с ядрена война.

Краят на бременността

Смущаващо звучи още едно предсказание на Ванга, според което естествената бременност ще бъде забранена и всички ембриони ще се отглеждат в лаборатории и ще се развиват в специално създадени за целта изкуствени утроби-машини. Ванга пророкува още, че медицинските експерти ще решават кой ще роди бебе и кога, а родителите ще могат сами да избират цвета на очите и косата на своето бебе.

Като се има предвид бързия прогрес на науката в днешния свят създаването на бебета по поръчка звучи напълно правдоподобно. Нека да си спомни, че първите в света генномодифицирани деца вече съществуват – красноречив пример за потвърждение, че пророчеството на Ванга се сбъдва.