Skip to content
Интервюто на Краси от Ахелой което трогна мрежата ,хора помагат от цялата страна /ВИДЕО/

Интервюто на Краси от Ахелой което трогна мрежата ,хора помагат от цялата страна /ВИДЕО/

Днес ще ви разкажем историята на един човек с тежко, доскоро смятано за неизлечимо заболяване… Това е Кръстьо Демирев от гр.Ахелой, когото накратко наричаме Краси. Вече 18 години Краси се бори с коварното заболяване Множествена склероза. Доскоро е мислел, че е обречен,

Advertisements

когато се появява лъч светлина в тунела, но този лъч си има цена и тя е непосилна за него – офертата за лечение в Русия е 50 000 Евро.

Краси е порядъчен мъж от добро семейство, доскоро се е срамувал да говори за заболяването си и да потърси помощ, но без помощта всички вас, той няма как да се справи! В България е подлаган много пъти на лечение , но без резултат. Процедурата в клиниката в Русия е такава: изтеглят му стволови клетки от неговото тяло, премахват болните клетки, подлагат го на химиотерапия и след това връщат здравите стволови клетки обратно. В разговора ни с него той разказва през какво е преминал и как се е чувствал през всичките тези години, изглеждате го! Прилагаме банкова сметка и Revolut, молим всеки да помогне, дори и с минимална сума! Има също фейсбук група, където всеки може да продаде ненужна вещ, в полза на Краси – https://www.facebook.com/groups/752258636423213/?ref=shareBG96RZBB91551015590090 BIC RZBBBGSF. Титуляр на сметката е Кръстьо Демирев Димитров. Revolut -krasty4i55 В коментари ще добавим епикризата и офертата от болницата в Русия. Благодарим Ви, че сте съпричастни! Бъдете здрави!