Skip to content
Международният наркотрафикант Симеон Велев се гръмнал в главата в Самуилово

Международният наркотрафикант Симеон Велев се гръмнал в главата в Самуилово

Симеон Велев от петричкото село Самуилово е мъжът, открит с огнестрелна рана в главата тази нощ. Той бе намерен в локва кръв, пред ресторант „Косара“ в селото, а на главата имаше голяма рана.

Advertisements

Незабавно е транспортиран в болница – състоянието му е тревожно и има реална опасност за живота.

Какво се е случило?!

Малко след полунощ Велев отишъл в ресторанта, където имало тържество, за да направи забележка, че шумният купон го притеснява и нарушава спокойствието му. Влязъл в конфликт със собственика на ресторант „Косара“ и заради това бил изгонен навън.

Чул се изстрел и всички в заведението излезли, за да видят откъде идва стрелбата, разказаха свидетели, цитирани от Struma.com.

Симеон е видян в локва кръв, с огнестрелна рана в главата. Самопрострелял се. До него е намерено и оръжието – пистолет, с който се е гръмнал.

В болницата се борят за живота му, а в селото гъмжи от полиция, които продължават с разпити на свидетели на кървавия инцидент.

Велев е познайник на ченгетата. Известен с това, че участвал в международна група за трафик на хероин. Бил е залавян в Германия с голямо количество дрога и излежал присъда там.

Залавян е и в България, където също бе арестуван на границата, при опит да изнесе хероин