Skip to content
Най – актуалната “Миссис България”Вселена не спря да радва цяла България

Най – актуалната “Миссис България”Вселена не спря да радва цяла България

«Мисис Дама на годината“ 2023 Организатор и продуцент на наградите са агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” в лицето на Меги Савова.
Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, заради това, което сами са направили. Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места. Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден.

Advertisements


Над 80 дами бяха кандидатките за разпределение в 32 категории, но от тях журито реши да награди само 12.
Пак по традиция гостите на вечерта бяха посрещани с чаша вино от винарска изба Логодаж ,създадена през 1994 година.Тяхната мисия е да популяризира българските сортове вина като продукт от национално значение . Наградените получиха подаръци от Re d ‘Oro, Body talk и козметика от Ninany

Водеща на събитието беше тв водещата Нели Пандилова

дама на годината:
Категория – Благодетел с кауза – Оксана Желяпова-носителка на титлата „Мисис България- Вселена”Бесарабска българка ,чиято мисия е да подпомага образованието и културата на бесарабските българи в Молдова.