Skip to content
Млад мъж е с опасност за живота след катастрофа на пътя Каблешково – Бургас, км 62 от село Лъка

Млад мъж е с опасност за живота след катастрофа на пътя Каблешково – Бургас, км 62 от село Лъка

Млад мъж е с опасност за живота след катастрофа на пътя Каблешково – Бургас, км 62 от село Лъка в посока Бургас (в условията на десен завой), съобщиха от ОДМВР-Бургас. Инцидентът е станал на 22 май т.г. около 18.28 часа. 

Advertisements

Поради движение с несъобразена с пътните условия скорост л.а. “Мерцедес 250 D”, с бургаска регистрация, управляван от 24-годишен бургазлия навлиза в лентата за насрещно движение и удряйки се последователно в лек автомобил “Алфа Ромео”, с бургаска регистрация, управляван от 41-годишен мъж от село Гюльовца и в прикаченото към него ремарке, се преобръща. 

От катастрофата пострадали водачът на л.а. “Мерцедес” и неговата 16-годишна спътничка, пътуваща на предната дясна седалка – руска гражданка с дългосрочно пребиваване в Бургас, които са настанени за лечение в УМБАЛ – Бургас. 

24-годишният мъж е в “Реанимация” с фрактура на бедрена кост и множество травми, с опасност за живота, а 16-годишното момиче е настанено в “Неврохирургия” със сътресение на мозъка. От водача на л.а. “Мерцедес” е взета кръвна проба за употреба на алкохол и наркотици. Вторият водач е тестван за алкохол, като дрегера отчел отрицателен резултат.Всеки които иска да помогне с кръв.Кръвен център Бургас