Skip to content
Георги Терзиев, пострадал в катастрофата до Лъка, се събуди

Георги Терзиев, пострадал в катастрофата до Лъка, се събуди

24-годишният Георги Терзиев, пострадал в катастрофата до бургаското село Лъка, се е събудил. Това съобщи в социалните мрежи неговата майка – Маргарита Терзиева. Тя написа в поста си:

Advertisements

„Искам да споделя с вас, че благодарение на лекарите, на Бог и на всички вас, които се отзовахте с дарение на кръв, молитви, вяра, споделяне и съпричастност, синът ми се събуди и прегърна живота, а съвсем скоро и децата си, и всички нас!

Огромна благодарност отново на всички вас и нека Бог връща добрината ви и ви закриля! Покланям се пред вашата човечност и до края на живота си ще предавам доброто нататък!“

Припомняме ви, че Георги Терзиев е баща на две малки деца и се бореше за живота си след тежка катастрофа на пътя между Каблешково и Бургас. Злополуката стана около 18:28 часа на 23 май. В условията на десен завой и заради движение с несъобразена с пътните условия скорост „Мерцедес 250 D“, управляван от младия мъж, е навлязъл в насрещното, където се е ударил в лек автомобил и се е преобърнал.

В резултат на удара е пострадал Терзиев и неговата 16-годишна спътничка, пътуваща на предната дясна седалка. Те са били настанени за лечение в УМБАЛ-Бургас. Георги беше настанен в „Реанимация“ с фрактура на бедрена кост и множество травми, с опасност за живота. Тогава близките му призоваха хората да дарят кръв, при което кампанията беше успешна.