Skip to content
Такъв участник в “Черешката” досега не е имало

Такъв участник в “Черешката” досега не е имало

Черешката на тортата” е много приятно предаване, но тази седмица наистина удари дъното. Иво Димчев е скандална личност, която няма място в това предаване”.

Advertisements

“Отсега казвам, че ще пропуснат серията, когато той е домакин. Няма да имам толкова нерви да го изтрая. Рядко противен тип с липса на елементарни обноски”.

“Говоренето с пълна уста ми е най-отблъскващо”.

“Гледам заради Иво Димчев. Браво за таланта, интелекта, чувството за хумор и най-вече за това да си над нещата… възхищавам са на хора, които не се притесняват от своята уникалност и от това, което са, независимо от просташките обиди, погледи, размахване на пръст и подобни ограничености. Продължавай все така напук на “хейтърите”.

“Манчев не трябва да кани такива подобия на човеци. Гледката не е приятна, а отблъскваща. Единият като дявол, моделката като карикатура. Най-зле се чувстваше в тая компания художникът. Какво да прави човекът трябва да ги търпи”.

Това са само една малка част от коментарите в социалната мрежа Фейсбук след снощното издание на “Черешката”.

Домакин бе бизнес дамата Ивет Григорова. Усмихнатата и позитивно настроена откривателка на модели, която е за първи път в кулинарното предаване, отвори за гостите дома си. За гордата майка на две красиви дъщери, едната от които е популярната актриса Луиза Григорова, здравословното хранене е от голямо значение. Тя се постарае да сготви нискокалорична, красива, вкусна и балансирана храна. 

Едно от ястията й бе наречено отот Димчев “божествен мазньоч”. Повече гледайте във видеото.