Skip to content
Целият филм за “Слънчев бряг и разказа на един Британец

Целият филм за “Слънчев бряг и разказа на един Британец

21-годишен младеж разказва бруталния изявления, твърдейки, че се надява да спи с жени от “всяка националност“ на почивката си в “Слънчев бряг”.

Advertisements

Мейсън от Есекс e главно действащо лице в един от епизодите на документалната поредица на Channel 4 “Извънредно от Слънчев бряг”.

“С приятелите ми Джак и Патрик направихме резервация за 10 дни. Нещата започнаха обаче трудно за нас”

Младежът беше на първата си момчешка почивка в Слънчев бряг.

“Заради ограниченията от COVID-19 социалният ми живот секна” 

Отсядайки в хотел в курорта, те харчат по £30 на вечер, за да пият, танцуват и евентуално за интимни ласки с жени.  

Аз съм на 21, имам много цели в живота. Преди това искам да си поживея. Искам да из*укам жени от всяка националност, преди да умра. Е, в най-лошия случай поне да са от Европа.“

За да придаде сила на своите желания, Мейсън разказва, че е донесъл със себе си 20 презерватива. 

“Два за всяка вечер. Да, малко оптимистично е, но никога не се знае. Искам да кажа, че да го направя с 20 ку*ки е много малко вероятно, но все пак това е Слънчев бряг.“

За да привлече дамите, Мейсън планира да ги “удиви” с външния си вид и отделя време за това, за да се подготви, преди да отидат в бара Кикки бийч, където има много жени, алкохол, музика и жени

Когато пристигат там, тримата младежи се оглеждат за девойки “във форма“ и споделят, че се чувстват “като в Ибиса“. В крайна сметка Мейсън си хваща българка, с която се натиска до басейна, докато пръска с шампанско от бутилка. Тя се шегува: “Ще се женим, ще имаме деца“. Британецът пък ѝ прави комплимент, като ѝ дава 11 от 10.

Мейсън добави: “Не очаквах да срещна българка толкова бързо.

За нещастие на младия британец, обаче, жената, която се казва Изабел, е прибрана от ядосаните й приятели на следващата сутрин от стаята му.

Мейсън споделя, че е с разбито сърце, защото започнал да има чувства към нея, а приятелите му започват да се подиграват за това.  

Той все пак се опитва да “свали” рецепционистката вечерта преди да напусне хотела, но удря на камък.

За пореден път обсъждайки романса си с Изабел, Мейсън каза:

“Ще се оженя за това момиче, ще сложа сватбен пръстен на пръста й. Ако тя гледа това – обичам те, ще те намеря и ще се оженя за теб.”

“Дойдох тук за малко. Пихме с приятели, забавлявахме се. Не спах с MILF-ки, както очаква. Правих секс само веднъж, но винаги има и следващ път. Следващото лято пак съм тук. Не съм очаквал да срещна любовта на живота му тук, но това момиче Изабел… Очаквам да дойде в Англия, за да учи и да се видим”, завършва разказа си младият британец.

https://m.youtube.com/watch?embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.burgas24.bg%2F&source_ve_path=MTY0OTksMjg2NjQsMTY0NTA2&feature=emb_share&v=jOh8H60Huf4#bottom-sheet