Skip to content
Гавра с крокодилче в Слънчев бряг

Гавра с крокодилче в Слънчев бряг

Слънчев бряг,  център, лунапарка, малко крокодилче в ръцете на момиче от ромски произход, явно упоено, със залепена устичка, жестока атракция за да се печелят пари, всеки го докосва, то стои безпомощно в най-голямата шумотевица и навалица от хора, дори не реагира! Не можах да подмина, попитах за документи и разрешение,  естествено, че не ми се показаха такива,  изведнъж се появи мъж-ром, който също не показа документи и започна да се разправя с мен! Подадох сигнал на 112 и повиках полиция на място за проверка,  групата роми и крокодилчето изчезнаха преди да дойде полицията, които реагираха доста бързо, написах официален сигнал и очаквам разследване по случая, който се оказа, че не е единствен, а тези са редовно там с животинчето!

Advertisements

За съжаление в нашите курорти, а и не само там е пълно с подобни индивиди, които издевателстват и използват диви животни за да печелят – гущери, маймунки, змии и върха на всичко днес видях цяло крокодилче !

Приятели на животните, подавайте сигнали всеки път когато видите подобни неща, полицията е длъжна да проведе разследване,  ако има подаден официален сигнал! Да, изгубих не малко време да пиша и обяснявам,  но ще бъда истински щастлива и удовлетворена,  ако има положителна промяна в тази поредна ситуация на издевателство над животни!