Skip to content
Кола се качи на тротоар и помете дърво в Каблешково Той призна, че е гледал в телефона

Кола се качи на тротоар и помете дърво в Каблешково Той призна, че е гледал в телефона

Шофьор на лек автомобил за малко да предизвика трагедия в Каблешково. Жители на града разпространиха видео, на което се вижда как кола с бясна скорост преминава през оживен тротоар и помита дърво.

Advertisements

Водачът коментира случая пред “Тази сутрин” по bTV. Той заяви, че се разкайва за катастрофата и че си е гледал в телефона, когато е изгубил управление над колата си.

Той е бил с автомобила на сестра си.„Докато карах, си чатих с приятелката ми и изгубих контрол. Карах малко по-бързо и просто се случи. Не съм употребявал алкохол или наркотици. Уплаших се, оставих колата в края на селото. Когато се прибрах у дома, полицаите вече бяха там. Искам публично да се извиня за това, което се случи“, каза още шофьорът на катастрофиралата кола в Каблешково.

Кметът на селото Ивайло Иванов обясни, че ще се сложат легнали полицаи в района на произшествието. Той добави, че това не е за първи път.

Едва ли обаче ще свършат работа, всичко е до самосъзнание, добави кметът.Хората в селото са силно притеснени за децата си, защото обясниха, че това не е единичен случаи. Снимка: bTV