Skip to content
Подробности за мистериозната смърт на Адриана

Подробности за мистериозната смърт на Адриана

„Няма травматични увреждания, няма данни за насилие. Докарана бе в трупно разложение и сме назначили всички необходими проби. Като излязат, ще стане ясна причината за смъртта. Може да е топлинен удар, може да е всичко. Следи от насилие обаче няма“. Това каза пред Труд news съдебната лекарка д-р Галина Милева.

Advertisements

Според криминалисти, допълнителните резултати от взетите от тялото проби, ще докажат и дали н е приела наркотици, макар, че това е малко вероятно. Вечерта преди да бъде открита е била на дискотека.

Още в неделя, на 20 август, Адриана трябвало да бъде с приятели в Несебър, но мистериозно се е озовала на улица край Северния плаж на Приморско. На 21 август майка и подала сигнал, че дъщеря и не отговаря на обажданията и не е ясно къде е. Възрастната жена потърсила помощ в ОДМВР – Пазарджик, откъдето е родом Адриана. Като учителка тя работела в Пловдив. За морето тръгнала, шофирайки личното си Рено Каптюр.

32-годишната Адриана Стойнова бе намерена в сряда около 22,30 часа край Северния плаж на Приморско. Тя била мъртва, в личния си автомобил, заключен отвътре. возилото било паркирано пред хотел „Жерави“.