Skip to content
Обиди и заплахи в Равда хотелиер в скандал за чадър и шезлонг

Обиди и заплахи в Равда хотелиер в скандал за чадър и шезлонг

Почивка на морето се превърна в кошмар за пловдивчанка и семейството й. Тя разказа за неприятния си престой в хотел „*******” в Равда, но пожела анонимността й да бъде запазена. Спор за шезлонги прераснал в саморазправа, обиди и заплахи, последвала и намеса на полицията.

Advertisements

„Хотел на Българското Черноморие  все още е позициониран в мутренските времена. Като техен гост, прилежно платил си услугите, когато потърсих правата си, бях малтретирана пред очите на всички техни гости от мутряга. Стигна се до намеса на Органите на реда.”

Ваканцията на жената и семейството й започнала в неделя, когато се настанали в хотела. В пакета им, който е All inclusive, влизало и безплатно използване на шезлонгите и чадърите на плажа, които са на стопанисване от хотела.

Дотук всичко било наред, но в понеделник, когато семейството решило да отиде на плаж, се оказва, че свободни шезлонги и чадъри няма. Жената забелязала, че до пясъчната плажна зона с безплатните за гостите шезлонги и чадъри има същите, които обаче се заплащали с по 10 лева.

Тя видяла, че мъжът, който отговаря за шезлонгите и чадърите към хотела, събира и такси за другите. Усетила, че и двата терена се използват от хотела, но от единия се изкарват допълнителни пари от гостите, за които няма места.

Седнала на платените, при което мъжът й казал, че трябва да плати. Тя не се съгласила, след като и двата терена са на хотела, при което започнал и спорът.

Мъжът се обърнал към нея с думите: „Ти коя си ма?”, „За каква се мислиш ма?”, „Ще те хвърля с шезлонга в морето” и започнал да я бута. Тя твърди, че същият мъж е и собственик на хотела. Той се обадил по телефона и на мястото дошъл друг едър мъж, който според нея е трябвало да я сплаши.

По разказа й понечил да я удари, но тя се дръпнала, започнал да я псува и дори я наплюл. Обадили се на 112 и след като дошла полиция, се появил и синът на собственика, който се държал по същия арогантен начин. Обидил ги с думите „идиоти”, „ще видите вие какво ще ви се случи”.

Според мнението и на други хора хотелът е проблемен.

Свързахме се със собственика на „****(”, г-н Демирев, който заяви, че не те са се държали арогантно, а  тъмко обраатното – семейството. Той твърди, че пловдивчанката се държала изключително неучтиво: „След като се е настанила на платената зона, би следвало да плати”.

Той разказа, че мъжът й посегнал на собственика, като го хванал за врата – според него дори бил пиян. За своя опит като хотелиер добави, че подобно поведение не е виждал.

Все още не е пусната жалба в полицията, като причините за скандала се изясняват от органите на реда. 

Автор :traffic news