Skip to content
Кметът на Несебър бе отличен в категория “Кмет на гражданите” за мандат 2019-2023

Кметът на Несебър бе отличен в категория “Кмет на гражданите” за мандат 2019-2023

Заедно пишем историята, като набелязваме важните за развитието на общината ни цели и знаем, че това е верният път към успеха, каза кметът Николай Димитров

Advertisements

Кметът на община Несебър Николай Димитров е победителят в категория „Кмет на гражданите – средна община“ за мандат 2019-2023 в Националния конкурс „Кмет на годината“.

Това отличие е признание за индивидуалния подход на кмета Димитров към всеки гражданин, за политиката на отчетност през социалните мрежи, за прозрачността в управлението на общината, за бърза реакция на поставените от обществото задачи и за високото ниво на комуникация между институцията, която ръководи, и гражданите на община Несебър .

„Благодаря на всички, които гласуваха за мен! Този приз е награда за дългогодишния труд, който полагаме, за да обединим жителите на община Несебър в едно голямо семейство. Ние сме сплотена и единна общност от хора, които си помагат и се подкрепят в трудни моменти. Заедно пишем историята, като набелязваме важните за развитието на общината ни цели и знаем, че това е верният път към успеха“ – каза кметът Димитров при връчването на наградата.