Skip to content
Звезделина Каравелова за Кмет на Несебър

Звезделина Каравелова за Кмет на Несебър

❤️Домът е там където диктува сърцето!
Преди 14 години избрах Несебър за мой дом, тук пожелах да създам семейство, да родя дете и да се боря за по-добър живот.

Advertisements

🕊️Уважаеми съграждани,
с началото на предизборната кампания, освен кандидатурата ми за кмет на община Несебър, ви представям и предложенията на Възраждане за кметове по населени места:
Във Свети Влас ще се бори за доверието Ви Виолета Попова, в Обзор – Мария Попова и в Гюльовца – Любчо Тодоров.

🕊️Възраждане ви представя и 13 кандидати за общински съветници:

  1. Звезделина Каравелова,
  2. Мария Попова,
  3. Щелиян Димитров,
  4. Веселин Русев,
  5. Илиян Михов,
  6. Любчо Тодоров,
  7. Елена Георгиева,
  8. Добри Димитров,
  9. Борислав Иванов,
  10. Диан Ламбов,
  11. Явор Топалов,
  12. Христо Тулев,
  13. Любомир Наумов.

🔥Млади хора и хора с богат житейски опит заставаме рамо до рамо в борбата за доверието Ви. Между нас има хора с различни умения и опит в различни сфери. Никой от нас не носи лъскави костюми и не разполагаме с луксозни автомобили, не умеем да говорим строго като завършили училище за политици, но милеем за райското кътче наречено Несебър. Милеем за младите хора напускащи родните домове за да търсят реализация в големите градове и в чужбина. Милеем за архитектурното наследство което се руши пред очите ни. Негодуваме срещу липсата на качествено здравеопазване и лошата инфраструктура. Не одобряваме занемареното състояние на спортните клубове и закриването на същите, защото децата на Несебър са даровити и заслужават да имат добра база за развитие.
Наясно сме, че Несебър има огромни предпоставки да бъде целогодишен културен и туристически център при добро управление и ще се борим!

🔥Мотивацията ни да започнем да се занимаваме с политика бе именно безизходицата в която ни поставя статуквото десетилетия наред и на национално и на местно ниво. Трябва да прекратим борбата между граждани и администрация/институции веднъж за винаги. В Несебър се пробуди гражданско общество, което ако гласува по съвест, може да пропука порочният кръг на корупция и нечестиви сделки в ущърб на гражданите.
Омръзна ни да вярваме на боси обещания, омръзна ни всичко да е предварително платено и нагласено. Възрожденци ще се борим, честно и достойно!

🇧🇬Държавата сме ние Българите, а Несебър сме ние гражданите!

✅Гласуваме за Възраждане на Несебър с номер 42 в интегралната бюлетина.