Skip to content
Даяна Кичукова кандидат Общински съветник в Несебър

Даяна Кичукова кандидат Общински съветник в Несебър

Казвам се Даяна Кичукова и съм кандидат за Общински съветник в Несебър. Родом съм от Елхово, а съзнателния си живот прекарах в Пловдив.
През 2020г. се дипломирах в Медицински Университет – Пловдив, като отличник на випуска. И по всичко изглеждаше, че пътят ми е предначертан. Но понякога нещата не са такива, каквито изглеждат…
Един ден се озовах в Община Несебър. Тук открих своето място, където искам да прекарам живота си, да създам семейство, да градя кариера и да оставя своя принос.
Да бъда част от този Древен полис, определян като един от най-старите градове в Европа, неусетно разкри истинската ми голяма страст – Античната история и нумизматика. Когато обявих решението си да следвам Археология, много хора се опитаха да ме разубедят. Но ето ме тук и сега, на 28 г., със свое собствено семейство и дете, завършваща второто си висше образование, отново с отличен успех!

Advertisements

Какво ще правя в Общинския съвет?

  • Осъзнавам, че не се случва често кандидат за Общински съветник да си зададе, а и да отговори публично на подобен въпрос…
    Аз ще работя за:
  • Прозразрачност, отчетност и подкрепяне на културни събития и инициативи
  • Създаване повече възможности за проучване на археологическите обекти, разположени на територията в Община Несебър
  • Анализ и стратегия за правилното стопанисване на вече разкритите паметници на културата, тъй като тяхната реставрация и консервация е от изключително значение.
  • Популяризиране древната история на Месамбрия, защото всяко кътче в Община Несебър е изключително богато на история.
  • Допитване до местните общности, относно техните проблеми и създаване на обществени обсъждания, за представяне на техните идеи и препоръки.
    Това, от своя страна, ще доведе до:
  • Развитие на културно-историческия и поклонническия туризъм.
  • Удължаване на туристическия сезон в неактивните месеци.
  • Създаване на по-дългосрочна ангажираност на местните жители и повишаване на техните доходи. Изпращайки ме в Общински съвет Несебър, вие получавате:
    1.Един от най-образованите общински съветници, който продължава да учи и не спира да се развива
  • 2.Човек с истинска обществено-значима кауза, притежаващ волята и енергията, да работи за нея с постоянсто, упоритост и.. малка доза инат

3.Човек с титанична кауза на фона на дребнодневието, което ни заобикаля

Човек, умеещ да работи в екип Защото “ВСИЧКО е невъзможно, преди да бъде направено за пръв път”. Дори в Общинския съвет на Несебър

Монетата е хвърлена!