Skip to content
Коя е Даяна Кичукова?Уважаеми жители на Община Несебър,

Коя е Даяна Кичукова?Уважаеми жители на Община Несебър,

Уважаеми жители на Община Несебър,

Advertisements

Получих доста въпроси и осъзнавам, че за голяма част от вас съм непозната. Поради тази причина ще отговарям последователно на всичко, което ви интересува, свързано с мен.
Благодаря ви за вниманието!

1️⃣ Коя е Даяна Кичукова❓

Трудно мога да дам кратък отговор на този въпрос.
➖ Аз съм майка на сина ми, жена на мъжа ми, дъщеря на родителите ми.
➖ Също съм магистър-фармацевт, ароматерапевт и студент по археология, както и любител нумизмат.


➖ Имам куче и котка. Много обичам животните, те ме зареждат с положителна енергия и в техните очи виждам само любов, преданост и чистота.


➖ Обожавам природата, ходя често на разходки в гората.
➖ По-голямата част от времето си съм прекарала вкъщи, четейки за изпити.
➖ Смятам, че човек трябва да се учи през целия си живот, само така може да се развива и да открива нови светове и възможности.
➖ Освен с образование, личностното развитие е свързано и с изкуство. Често рисувам, практикувам и нейрографика. Интересувам се и от Хюман дизайн.

2️⃣ Какво те накара да избереш Община Несебър за твой дом❓

➖ Родена съм в гр. Елхово, а от 13-годишна се преместих в Пловдив, заедно с родителите ми. За тях беше много важно да получа качествено образование.


➖ През 2014 г. завърших гимназия с природоматематически профил и бях приета в Медицински университет – Пловдив със специалност Фармация.
➖ През 2020 г. се дипломирах като магистър-фармацевт. Имах различни предложения за научна работа в тази сфера, но нещо ме накара, да не приема. Не усетих Пловдив, като моето място.
➖ Мъжът ми вече живееше в Община Несебър, по-точно в к.к. Слънчев бряг. Дойдох тук и заедно избрахме в.з. Чолакова чешма в с. Кошарица за наш дом. Влюбих се в това място и почувствах, че съм точно там, където трябва да бъда!
➖ Мой съсед, който за съжаление вече не е сред нас, ми разказа за археологията и нумизматиката. От този момент нататък, това беше нещото, което се запечата в съзнанието ми и реших да запиша магистратура “Археология” в Шуменски университет “Епископ Константин Преславски”. В момента съм последен курс и ми предстои подготвяне на дипломна работа.
➖ Това ме накара още повече да се влюбя в Община Несебър. Този район е с хилядолетна история. Територията на цялата Община е осеяна с археологически обекти, а Старият град е перлата на короната.


➖ Моята мечта е да започнат проучвания и изследвания на тези обекти, така ще се допринесе за развитието на Общината. След като се разкрият нови културно-исторически паметници, ще се повиши интересът към цялата Община като туристическа дестинация, дори и в неактивните месеци от годината.
➖ Мои колеги и познати често ми казват, “навсякъде по света от едно камъче правят история, а вие в Несебър имате всичко това и какво правите?”
➖ Да притежаваш целия този ресурс, но да не го развиваш и използваш… Тъжно е..😞!!!

🔜 Това ме принуди да участвам и в предстоящите местни избори 🙂!

Подкрепете ме с 🗳️ бюлетина 7️⃣ и лична преференция 1️⃣0️⃣2️⃣

🛑 Купуването и продаването на гласове е престъпление