Skip to content
Да спасим Андрей от Несебър/ВИДЕО/

Да спасим Андрей от Несебър/ВИДЕО/

‼️Всяко дете заслужава баща, който да му бъде опора в живота. Всяка съпруга заслужава мъж, който да я дарява с любов и нежност. 🥺

Advertisements

Мили хора, моля за Вашата подкрепа и помощ! Моят брат Андрей е със страшната диагноза – злокачествен тумор на мозъка в трети стадий.😔 Андрей е на 39 години, любящ баща и съпруг, страхотен брат, син и приятел.

След последвалите лекарски прегледи, резултатът беше шокиращ за нас – никой не е подготвен да чуе такова нещо – огромен тумор в мозъка с големина 7,5×7,5см🥺. Лекарите в Бургас предложиха спешна операция, като заявиха, че ще премахнат част от тумора. След операцията обаче новините бяха лоши и надежда за Андрей и неговото лечение нямаше.

Ние се свързахме с жена с подобна диагноза и минала по същия път като Андрей. От нея научихме за болница Медикал парк в Истанбул и професор Тюркер Кълъч. И така заминахме за Турция. Там поискаха да направят нов ядрено-магнитен резонанс. За наше голямо учудване се оказа, че в Бургас нищо не са му премахнали, а само са взели материал с големината на точица за биопсия.

След прегледа, се оказа че туморът е станал по- голям и е животозастрашаващ за Андрей. 😔

Трябваше да се извърши спешно втора операция. Благодарение на наши лични спестявания и негови приятели успяхме да заплатим. Операцията в Турция бе извършена на 10 Октомври и премина успешно. По-голямата част от тумора беше премахната. Андрей се възстанови много бързо.

Очаква се становище и оферта за следващото лечение ,като все още не е уточнена необходимата сума. Точната сума ще бъде оповестена след като има готови резултати от биопсията, но професорът назначи 30 лъчетерапии започващи от 30.10.2023 г.

Докторите очакват Андрей на 25.10 за подготовка за лъчетерапия. За съжаление нашите средства вече се изчерпиха.😔

🆘️ Не остава много време до следващия етап, за това молим всеки, който може да помогне за събирането на средства, за да дадем шанс за живот на Андрей! 🙏🙏 Ние оставаме с НАДЕЖДА и се надяваме на вашата ПОМОЩ!🙏

🌐 Подкрепете Андрей с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay и Revolut https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-andrey
🌐Включете се в онлайн базара на платформата
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/
🌐Разгледайте и нашия Фонд за лечение на деца в чужбина
https://pavelandreev.bg/subscription