Skip to content
„Левицата!“ атакува местните избори в Несебър със силна листа за общински съветници

„Левицата!“ атакува местните избори в Несебър със силна листа за общински съветници

Коалиция „Левицата!“ се впуска в битката за местните избори в Несебър с 15 кандидати за общински съветници. Листата е съставена както от хора с политически опит, така и от представители на бизнес средите и интелигенцията. 

Advertisements

Сред кандидатите има педагози, икономисти, лингвисти, хора на изкуството и др.  Това, което ги обединява, е идеята за прозрачно управление с ясни правила.  

Водач на листата е Георги Георгиев – знакова фигура за бизнеса и политиката в Несебър. Дългогодишен общински съветник. Семеен, с две дъщери. 

„Листата ни е съставена от достойни хора. Заедно ще работим за подобряване на стандарта на живот на всички съставни селища в общината. Разчитаме на лични срещи с хората, за да чуем техните предложения за развитието на региона. За нас индивидуалния подход към всеки жител на община Несебър е изключително важен.“, категоричен е водачът на листата.

Основните приоритети в програмата на „Левицата!“ са насочени към постигането на социална сигурност и справедливост, подобряване жизнения стандарт, качествено здравеопазване и обазование, както и реализиране на вече стартиралите големи инфраструктурни проекти в общината. 

На предстоящите местни избори „Левицата!“ е под №28 в интегралната бюлетина. Ето и кои са кандидатите за общински съветници в Несебър и номерата на техните преференции: 

101. Георги Георгиев

102. Сотир Наумов

103. Недка Абрашева

104. Паунка Стоева

105. Христо Николов

106. Боряна Саллакова

107. Калин Наумов

108. Стелияна Петрова

109. Никол Костадинова

110. Мария Атанасова

111. Пагона Калчева

112. Надя Аврамова

113. Веселин Кръстев

114. Тодорка Пилибосян

115. Емине Ариф

Купуването и продаването на гласове е престъпление!