Skip to content
Съобщения в Телеграм: Путин умря, негов двойник вече е интегриран

Съобщения в Телеграм: Путин умря, негов двойник вече е интегриран

В руския телеграм канал General SVR се появиха съобщения, че 71-годишният президент Владимир Путин е починал и е активиран негов двойник. В канала отдавна има твърдения, че руският диктатор страда от рак и е неизлечимо болен. Според съобщенията там е даден ход на преврат. Кремъл опровергава тези съобщения.

Advertisements

„Вчера през втората половина на деня здравословното състояние на президента на Русия Владимир Путин започна рязко да се влошава. Около 20:00 часа московско време дежурните лекари повикаха допълнителна бригада от лекари, които след пристигането си започнаха да реанимират президента, по това време състоянието на Путин беше критично“, пише в информациите в канала.

„В 20:42 ч. московско време лекарите спряха реанимацията и констатираха смъртта на президента. Уведомих дежурната охрана на вратата за случилото се. По лично нареждане на Дмитрий Кочнев (Директор на Федералната служба за защита на Русия) беше блокирана стаята в резиденцията на президента във Валдае, която се използваше за интензивно лечение и в която Путин почина.

Източник:БТВ