Skip to content
Ученик от Несебър опита да развие бизнеса с наркотици на баща си, докато родителят му е в ареста

Ученик от Несебър опита да развие бизнеса с наркотици на баща си, докато родителят му е в ареста

Ученик от Несебър е продължил бизнеса на баща си с наркотици, докато родителят му е в ареста. От ОДМВР Бургас съобщиха, че вчера около 13 часа служители от Районно управление – Несебър са извършили проверка на 14-годишен несебърлия. Униформените намерили в него плик със суха зелена тревна маса – марихуана, с тегло 20 грама и плик с две розови хапчета с формата на череп – екстази.

Advertisements

При претърсване и изземване в дома на младежа, разположен в к-с “Стария възел“, е открит и иззет плик с 84 розови хапчета с формата на череп – екстази, От прилежащо таванско помещение е иззет плик с около 500 грама  марихуана.

Младежът е задържан за срок до 24 часа с полицейска заповед. По случая е образувано бързо производство. Припомняме, че бащата на 14-годишния несебърлия – 51 годишен мъж бе задържан преди седмица от служители на ГДБОП при специализирана акция, насочена срещу наркотрафика, проведена на територията на областите Благоевград, Бургас и Пловдив. При нея бе осуетена сделка за 30 кг марихуана, като задържани бяха шестима български граждани, сред които и бащата на 14-годишния несебърлия.