Skip to content
От удара колата се разцепила на две – предната част се врязала в едно от дърветата

От удара колата се разцепила на две – предната част се врязала в едно от дърветата

Движението по бул. „Руски“ продължава да е затворено заради бруталната катастрофа, при която загинаха двама младежи в Пловдив тази нощ. На място са екипи на Пожарната, които разчистват пътното платно и двете посоки, близо до кръстовището с бул. „6 септември“.

Advertisements

От кадрите се вижда, че джипът “Рийндж Ровър” е буквално на съставните си части, като в радиус от над 300 метра има парчета след тежкия удар в няколко чинара.

Снимка; Трафик нюз

По първоначална информация джип “Рийндж Ровър”, който идвал от Централна гара, навлязъл по велоалеята между двете ленти и се блъснал последователно в няколко чинара.

От удара колата се разцепила на две – предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно. На място е констатирана смъртта на 21-годишния водач и пътничка до него, на 20 години, пише Трафик нюз.

С опасност за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка. Междувременно спешна медицинска помощ се оказва и на сериозно пострадал служител на РДПБЗН -Пловдив, който при спасителната акция е ударен от клон на дърво.