Skip to content
Тежка катастрофа има пострадали 4 деца

Тежка катастрофа има пострадали 4 деца

Тежка катастрофа се е случила на пътя между сунгурларските села Чубра и Пъдарево, съобщават от ОДМВР Бургас.

Advertisements

Инцидентът се е случил на 01.06.т.г. около 14.20 ч. по пътя между сунгурларските села Чубра и Пъдарево. По информация на полицията лек автомобил “Опел Вектра”,  управляван от 68-годишен мъж от с. Славянци, се е движел от с. Пъдарево към с. Чубра, като при излизане от ляв завой губи контрол над колата и частично навлиза в лентата за насрещно движение. Вследствие на това се блъска в предната лява част на насрещно движещия се лек автомобил “Опел Корса”,  управляван от 39-годишна жена от Стара Загора. 

Пострадали са водачът на л.а. “Опел Вектра”, който е получил фрактура на лявата подлакътна кост, без опасност за живота, както и неговата 67-годишна съпруга, която е получила фрактура на дясната ръка. Заедно с тях в колата са пътували 40-годишната им дъщеря, която е получила леки наранявания, и 2-годишният и син. Детето е със счупен крак и е настанено за лечение в УМБАЛ – Бургас. 

В другия автомобил освен 39-годишна жена са пътували и трите и деца. Две момченца /близнаци/ на по 8 години и  10-годишният им брат.  Момчетата са откарани в УМБАЛ – Бургас, като за лечение е настанено само 10-годишното дете със съмнения за спукан далак.